alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Kljub slabšemu vremenu v začetku meseca so bile dejavnosti v vseh skupinah enote Begunje že poletno obarvane. Vsak dan smo preko igre, gibalnih, umetniških in glasbenih dejavnosti vsakdanjik v vrtcu poletno obarvali. Ustvarjali smo s temperami, voščenkami, barvicami in izdelali poletno dekoracijo, ki krasi hodnike in igralnice vrtca. Igrali smo se gibalne in rajalne igre, sončne dneve pa izkoristili za igro in gibanje v senci.

Otroci iz najmlajše skupine Sončki so premagovali ovire na gibalnem poligonu in se gibali na igrišču. Ogledali so si tudi predstavo gledališča kamišibaj z naslovom Piščanček Pik. Otroci iz skupine Polžk so raziskovali travnik in se sproščali z otroško jogo.

Tudi v skupini Metulji so otroci veliko časa preživeli na prostem, skupaj pa so iz mete, ki so jo nabrali na vrtu, pripravili metin sirup.

V skupini Murenčki je bila rdeča nit v mesecu juniju žoga. Poslušali so zgodbico Žogica Nogica, z žogicami pa so se tudi igrali na različne načine – štafetne igre, poligon, nogometni trening na igrišču, žoge pa so tudi barvali in razvrščali po različnih lastnostih.

Otroci iz skupin Čebelice in Pikapolonice so šli na izlet v živalski vrt. Družili so se ob igri na igrišču in ustvarili skupno dekoracijo za hodnike vrtca. Skupina Pikapolonice pa je sodelovala tudi na otroški športni Mini olimpijadi, ki smo jo izvedli na igrišču ob OŠ Lesce.

Dostopnost