alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Enota Begunje

Begunje na Gorenjskem 25, 4275 Begunje na Gorenjskem

Telefon: 04/ 53-25-750

Dežurni telefon: 051-451-726

Elektronski naslov: begunje@vrtec-radovljica.si

Enota je odprta od 6.00 do 16.00 ure

Organizacijska vodja enote: Špela Demšar, diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok

 

Uradne ure vodje enote za starše: 1 x mesečno, po dogovoru

Enota Begunje se nahaja v adaptirani stavbi v središču vasi Begunje na Gorenjskem. V vrtcu je pet igralnic, večnamenski prostor (telovadnica), kuhinja in pralnica. Poleg stavbe vrtca dve otroški igrišči, eno je namenjeno najmlajšim otrokom. Tlakovana površina na večjem igrišču nudi možnost izvajanja različnih gibalnih dejavnosti (vožnja s skiroji, tricikli, igre z žogami, …).
Naravno okolje v bližini omogoča otrokom, da z raziskovanjem spoznajo okolico ter hkrati spodbuja zdrav življenjski slog. Imamo idealne možnosti za sprehode in druge dejavnosti, ki omogočajo gibanje na svežem zraku v vseh letnih časih.
Vključujemo se v vsakodnevno življenje lokalne skupnosti; otroci s svojimi obiski in nastopi popestrijo in obogatijo življenje sokrajanov ob različnih priložnostih.
Veseli smo sodelovanja s starši, njihovih pohval, pobud, idej, ki prispevajo k kvaliteti našega dela.
Zaposleni se trudimo, da bi se vsi, ki se v vrtcu srečujemo, počutili prijetno, sproščeno, sprejeto, da bi se medsebojno spoštovali, si zaupali, sodelovali in z različnostjo bogatili drug drugega.
Želimo si, da je naš vrtec prijazen drugi dom, v katerega se otroci radi vračajo, saj jim nudi varnost, srečo in ljubezen.

 

Dostopnost