alert (\"ldksaf\"); var top_header = document.getElementById(\"top-header\"); top_header.innerHTML = \"New Header\";
Skoči na glavno vsebino

Dejavnosti: tema BABICA ZIMA in oblačila pozimi. Otroci so likovno ustvarjali na temo zime –  oblačila, ptičje krmilnice. Gibali so se pri vsakdanjih  minutkah za gibanje: izvajali so vaje za celotno telo, premagovali gibalni poligon, se sprehajali, igrali na snegu, se šli rajalne igre: Bela, bela lilija, Abraham ima sedem sinov, Zajček …

Obe skupini 2. starostnega obdobja sta obiskali knjižnico. Najstarejši so pod mentorstvom očeta kuharja in strokovnih delavk sodelovali v projektu Reciklirana kuharija. Pripravili so bruskete s štajersko polivko in sveže iztisnjen pomarančni sok.

Prebirali smo knjige na temo zima, živali severa, živali pozimi in spoznavali ptice v naši okolici, v ptičje krmilnice smo nasuli zrnje. V obeh starejših skupinah se igrajo po zgodbi Živali pri babici Zimi. Sami tudi sodelujejo z idejami in izdelovanjem pripomočkov.

Najmlajši so spoznavali mraz, oblačila pozimi in se veselili snega, ki nam ga je končno nasula babica Zima. Vsak dan se družimo in pripravljamo na nastop ob Dnevu vrtca.

Dostopnost